BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink
Joomla Templates
Home Cum sa cumperi fotografii  
 
   
 
Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/www/dynamic/uv.ro/stockphotography.uv.ro/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 100

__________________________

What microstock agency is the best in your opinion?
 

__________________________

 
Cum sa cumperi fotografii
Prin definitie, royalty-free inseamna bani economisiti. Licenta de tip royalty free permite utilizarea aproape nelimitata a imaginilor stock cumparate si platite o singura data. Fotografiile stock sunt cumparate de designeri grafici, web designeri, directori artistici si altii si utilizate pentru siteuri web, brosuri, reclame, reviste, etc. Exista sute de siteuri de fotografie stock, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti unul. Atunci cand cautati un site stock pentru a cumpara imagini trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte:
  • Ce fel de imagini va trebuie? Aveti nevoie de imagini cu oameni, imagini de natura, plante si flori, business, imagini subacvatice, etc? Va trebui sa cautati un site care sa aiba imaginile de care aveti nevoie. Din fericire exista agentii stock care acopera aproape orice categorie foto. Exista agentii stock generale (de exemplu: Shutterstock, Dreamstime sau Fotolia) sau siteuri de fotografie stock specializate pe un anumit tip de fotografie. Pentru mai multe informatii vizitati Lista siteurilor stock.
  • Cum veti plati pentru imaginile cumparate? Este necesar sa cititi cu atentie conditiile siteului pentru a afla ce metode de plata accepta. De cele mai multe ori se pot cumpara imagini direct prin intermediul cartii de credit. Unele agentii stock accepta si alte modalitati de plata, precum PayPal sau InVoice. Uneori este necesara cumpararea unui pachet de credite pe care le puteti folosi ulterior pentru a downlada imagini.
  • De cate imagini aveti nevoie si cat de des? Daca aveti nevoie de un numar mare de fotografii, daca aveti nevoie constanta de imagini sau daca va place sa downloadati cat mai multe fotografii si sa o alegeti apoi pe cea mai potrivita, ar trebui sa va indreptati atentia catre agentiile stock pe baza de abonament. In acest caz veti plati o taxa pentru o anumita perioada de timp (una sau mai multe luni, un an) in care aveti posibilitatea sa downloadati zilnic un anumit numar de imagini. De exemplu Shutterstock ofera un abonament de o luna pentru 125.94 euro in contul caruia puteti downloada 25 de imagini pe zi (maxim 750 pe luna); pe Can Stock Photo cumparatorii pot alege dintre mai multe tipuri de abonamente in functie de durata (saptamanal, lunar, anual) si de volumul de imagini (10 imagini/zi, 25 imagini/zi).
    Daca aveti nevoie de un numar mic de fotografii, sau cumparati imagini doar ocazional, luati in considerarea cumpararea directa a unei singure imagini, fara plata vreunui abonament. retineti, insa ca in acest caz veti plati un pret mai mare pentru o imagine. O alta modalitate de a cumpara imagini o reprezinta achizitionarea unui CD cu fotografii de pe un site de fotografie stock care ofera acest serviciu.
  • Ce calitate si ce dimensiuni au fotografiile stock? Calitatea si dimensiunile unei fotografii sunt foarte importanate in special daca doriti sa realizati un print de dimensiune mare. Majoritatea siteurilor de fotografie stock vand imagini de cel putin 2 sau 3 MP. De obicei veti gasi aceeasi imagine la rezolutii diferite, fiecare dimensiune avand un alt pret (care crste odata cu dimensiunea fotografiei). Daca doriti sa utilizati imagine pentru siteuri web, este suficienta o rezolutie mai mica 9 de exemplu 800x600 pixeli). De obicei siteurile stock vand imagini de calitate medie si buna la preturi mici. Bineinteles, daca veti rezerva mai mult timp unei cautari aprofundate a bazei de date a unui site de fotografie stock, exista sanse foarte mari sa gasiti imagini de foarte buna calitate. Dar daca doriti imagini de calitate forate buna, atunci va trebui sa platiti mai mult si sa gasitiu siteurile care ofera aceste imagini.O astfel de agentie este Image Vortex.
 
 
 
_____________________
>

Templates xtcommerce
       
Copyright stockphotography.uv.ro  
Parteners: